گوجه فرنگی شکم پُر با سالاد مرغ و لیمو
طرز تهیه:
* برای سالاد، در یک کاسه ی کوچک، مرغ و کرفس و سالاد را با هم مخلوط کرده و سُس مایونز، پوست لیمو، آب لیمو و فلفل را به آن اضافه کرده و تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
گوجه فرنگی شکم پُر با سالاد مرغ و لیمو
* گوجه فرنگی ها را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و گوشت درون آن ها را تا نیم سانتی متر مانده به پوست، بیرون آورید.
* گوجه فرنگی های دو نیم شده را روی دستمال خشک کن آشپزخانه حدود نیم ساعت برگردانده، تا کاملا درون آن ها خشک شود.
* سپس شاهی یا اسفناج و بادام بوداده را به مخلوط مرغ اضافه کنید.
* با قاشق درون هر نیمه ی گوجه فرنگی، مقداری از مخلوط را بریزید.
* سالاد آماده است شما می توانید سریع آن را میل کنید یا در غیر این صورت، روی آن ها را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را درون یخچال خنک کنید.
همشهری آنلاین - شهره فرجی
بخش تغذیه و سلامت
اگر می خواهید با فوت و فن آشپزی آشنا شوید، اینجا را کلیک کنید.
* طرز تهیه ی چند غذای دیگر با گوجه فرنگی:
آش گوجه فرنگی با بلغور جو
دلمه ی گوجه فرنگی با ژامبون
نان گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل
فواید مصرف یک سبزی پرخاصیت
گوجه فرنگی؛ قلب سبزی ها
خواص درمانی و غذایی گوجه فرنگى
انواع سالاد - tebyan.net