21 کارهای جالبی که با میوه ها در قرن 21 می توان انجام داد +تصاویر خاندار بشتاب زنبیلو بردارو بیار
1. پوست گرفتن راحت تر نارنگی
از راهنمای تصویری زیر برای پوست گرفتن راحت تر نارنگی استفاده کنید.
خشک کردن میوه ها در خانه,اسموتی خانگی,سینی میوه با هندوانه,قالب های یخی میوه,
2. استفاده از پوست پرتقال به عنوان جاشمعی
3. بستنی بدون شیر یا خامه
4. پوست لیموترش را رنده کنید و درون کیسه پلاستیکی بریزید و فریز کنید. از پوست رنده شده لیموترش برای طعم دادن به آب یا چای می توان استفاده کرد. آنتی اکسیدان موجود در پوست از آب لیموترش بیشتر است.
5. استفاده از هندوانه به عنوان ظرف میوه
6. راهنمای انتخاب آووکادوی رسیده: انتهای آووکادو را جدا کنید اگر خیلی رسیده باشد قهوه ای است، اگر زرد باشد، بهترین زمان برای انتخاب است.
7. قالب های یخی میوه ای. میوه های ریز را درون قالب یخ بریزید و آب اضافه کنید و درون فریزر قرار دهید.
8. برای تازه نگه داشتن سیب، دو قاشق غذاخوری عسل و یک پیمانه آب را با هم مخلوط کنید. سیب ها را درون آن بریزید تا خیس بخورد. در این حالت سیب های قاچ خورده دیگر قهوه ای نمی شوند.
9. لیموترش را از عرض برش دهید تا راحت تر آب آن گرفته شود.
10. طریق درست برش دادن انبه این است که آن را از وسط دونیم کنید. با چاقو، برش های طولی و عرضی روی آن ایجاد کنید. لبه های آن را به پایین بکشید و قسمت گوشتی میوه را به بالا فشار دهید. (مطابق عکس)
11. قبل از خواب آب سیب بنوشید تا رویاهای شیرین ببینید.
12. برای خشک کردن میوه ها بدون اینکه نرمی خود را از دست بدهند، به روش زیر عمل کنید. آنها را به اندازه ساعت هایی که مقابلشان نوشته شده است، درون فر با دمای 130 تا 160 فارنهایت بپزید.
13. میان وعده سالم با سیب
14. بهترین راه برای دانه کردن انار: انار را از وسط دونیم کنید و سپس با پشت یک قاشق چوبی یا فلزی به پشت انار بزنید تادانه ها درون کاسه ریخته شوند.
15. بهترین روش برای باز کردن پوست موز، همان کاری است که میمون ها انجام می دهند: قسمت انتهای موز را کمی فشار دهید تا ترک بخورد و از همان جا پوست را باز کنید.
16. برای داشتن میان وعده خنک، انگور را منجمد کنید.
17. برای اینکه موز را راحت تر پوره کنید یا با آن اسموتی درست کنید، آنها را به صورت حلقه ای (بدون پوست) برش دهید و فریز کنید. در این حالت خیلی بهتر در مخلوط کن پوره می شوند.
18. با نی برگ توت فرنگی را جدا کنید.
19. اگر قرار است اضافه ی آووکادو را در یخچال قرار دهید، هسته آن را درون میوه بگذارید بماند تا آووکادو سالم تر و تازه تر بماند.
20. هندوانه را قاچ کنید و درون کیسه زیپ دار آنها را منجمد کنید. این قاچ های یخ زده هندوانه برای تهیه اسموتی مناسب هستند.
21. برای بیشتر نگه داشتن آووکادو آنها را از وسط دونیم کنید. درون کیسه پلاستیکی در فریزر قرار دهید.
حتما سر بزنید