آشنایی با روش تهیه پامادور قاتوق - غذای محلی استان گیلان
Adminstartor | سه شنبه, ۴ خرداد ۱۳۹۵، ۰۸:۵۶ ب.ظ
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب مقداری آب را جوشانده، گوجهفرنگیها را درون آب جوش ریخته و سه دقیقه زمان میدهیم و بعد آنها را خارج میکنیم و پوست گوجهفرنگیها را گرفته و به صورت مربعهای درشت خرد میکنیم .
در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ کرده و پیاز را کاملا نگینی کرده و در آن سرخ میکنیم و گوجه فرنگی و زردچوبه را با آن تفت میدهیم. .
در آخر تخممرغ را به صورت درسته روی خورش ریخته و اجازه میدهیم تخممرغ بپزد. نمک و فلفل را هم در آخر پخت اضافه میکنیم.
نکات:
1)این غذا در گیلان با برنج سرو میشود و نوعی خورش محسوب میشود.
2)برخی افراد به این غذا سیر اضافه میکنند که میتوانید به جای آن از پود سیر هم استفاده کنید.
3)اگر قبل از اضافه کردن گوجه یک قاشق رب در روغن سرخ کنید و سپس گوجهها را اضافه کنید غذای شما خوشمزهتر میشود.