آشنایی با روش تهیه فسنجان لوبیا با بادمجان - غذای محلی لاهیجانیها
Adminstartor | دوشنبه, ۳ خرداد ۱۳۹۵، ۰۱:۲۰ ق.ظ
طرزتهیه:
1. پیاز را رنده کنید و با سینه مرغ و نصف پیمانه آب بگذارید بپزد.
2. در یک قابلمه لوبیا چشم بلبلی را هم جداگانه بپزید.
3. بادمجانها را روی حرارت کم تفت دهید و بعد به لوبیای پخته اضافه کنید.
4. گردوی چرخ شده را به لوبیا و بادمجان اضافه کنید و هم بزنید.
5. حالا رب گوجه، رب انار، نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید.
6. سینه مرغ پخته شده را هم به بقیه مواد اضافه کنید و بگذارید برای 20 دقیقه روی حرارت کم جا بیفتد.
نکته:
قدیمیهای لاهیجان این خورش را بدون مرغ و فقط با لوبیا و بادمجان درست میکردند. اگر گوشتخور نیستید میتوانید مثل قدیمیها خورشتان را بپزید.