آشنایی با روش تهیه خورش ماست - غذای محلی اصفهان
Adminstartor | دوشنبه, ۳ خرداد ۱۳۹۵، ۰۱:۱۳ ق.ظ
روش تهیه خورش ماست:
مرغ را به قطعات متوسط برش دهید. پیاز را به صورت خلالی برش داده و همراه با ۲ قاشق چایخوری زعفران به تکههای مرغ اضافه کنید. آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید. استخوانها را جدا کرده و به حرارتدهی ادامه دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران و خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و ۱۰دقیقه حرارت دهید.
۲ قاشق چایخوری زعفران را به ماست اضافه کرده و هم بزنید. تکههای مرغ را از مواد جدا کرده و به تکههای ریزتر دربیاورید (ریش ریش کنید) و در ظرف اصلی برای سرو خورش بریزید.
مخلوط ماست زعفران را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید ولی قبل جوشیدن شعله را خاموش کنید. سس آماده است.
سس را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. سس را به تکههای مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید. خورش را با خلال پسته و زرشک تفت داده شده تزئین کنید.