خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

آشنایی با روش تهیه خورش سیر و انار

Adminstartor | سه شنبه, ۴ خرداد ۱۳۹۵، ۰۸:۵۸ ب.ظ

طرز تهیه:

* ابتدا مرغ را شسته و چربی‌های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.

* پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه 2 قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید.سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید .

شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید.زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و یک دقیقه تفت دهید.زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید.مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش 50دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد.

 

خورش سیر و انار

نکات:

1)اگر از رب انار آماده استفاده می‌کنید میزان آن را 2 برابر کنید.

2)بهتر است از رب انار ترش استفاده کنید.

3)در صورت تمایل به جای روغن کنجد از روغن زیتون یا روغن مایع استفاده کنید.

نوش جان

  • Adminstartor

خورش سیر و انار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی