خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

آشنایی با روش تهیه آش بلغور شیر (غذای محلی خراسان)

Adminstartor | دوشنبه, ۳ خرداد ۱۳۹۵، ۰۱:۱۸ ق.ظ

مواد لازم برای آش بلغور شیر:

بلغور شیر خشک: 2 پیمانه

گوشت چرخ شده: 100 گرم

پیاز: یک عدد

شلغم: 2 عدد (اختیاری)

روش تهیه:

پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم. گوشت را اضافه کرده کمی که تفت خورد، آب سرد و بلغور شیر را اضافه می‌کنیم (نیازی به ادویه ندارد)

در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله کمی شیر را نیز همراه آب، به آش اضافه کنید.

در صورت تمایل شلغم‌ها را شسته و پوست گرفته و به تکه‌های درشت تقسیم کرده و به آش اضافه می‌کنیم.

آش بلغور شیر

بلغور شیر خشک شده

  • Adminstartor

آش بلغور شیر

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی