آشنایی با روش تهیه آش بلغور شیر (غذای محلی خراسان)
Adminstartor | دوشنبه, ۳ خرداد ۱۳۹۵، ۰۱:۱۸ ق.ظ
مواد لازم برای آش بلغور شیر:
بلغور شیر خشک: 2 پیمانه
گوشت چرخ شده: 100 گرم
پیاز: یک عدد
شلغم: 2 عدد (اختیاری)
روش تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن تفت میدهیم. گوشت را اضافه کرده کمی که تفت خورد، آب سرد و بلغور شیر را اضافه میکنیم (نیازی به ادویه ندارد)
در صورت تمایل میتوانید در این مرحله کمی شیر را نیز همراه آب، به آش اضافه کنید.
در صورت تمایل شلغمها را شسته و پوست گرفته و به تکههای درشت تقسیم کرده و به آش اضافه میکنیم.
بلغور شیر خشک شده