کلم پلو شیرازی
Adminstartor | يكشنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۳۸ ق.ظ
مواد لازم:
برنج 1 کیلو
کلم خرد شده 1کیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده نیم کیلو
پیاز 2عدد
روغن به اندازه کافی
نمک به اندازه کافی
فلفل به اندازه کافی
آبلیمو به اندازه کافی
مواد لازم جهت کوفته ریزه:
گوشت چرخ کرده 300گرم
آرد نخود چی 4 قاشق غذا خوری
پیاز 1عدد
روغن به میزان کافی
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی
زردچوبه به میزان کافی
طرز تهیه:
برنج 1 کیلو
کلم خرد شده 1کیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده نیم کیلو
پیاز 2عدد
روغن به اندازه کافی
نمک به اندازه کافی
فلفل به اندازه کافی
آبلیمو به اندازه کافی
مواد لازم جهت کوفته ریزه:
گوشت چرخ کرده 300گرم
آرد نخود چی 4 قاشق غذا خوری
پیاز 1عدد
روغن به میزان کافی
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی
زردچوبه به میزان کافی
طرز تهیه:
برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیسمیکنیم، کلمها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخمیکنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافهمیکنیم.
سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خردمیکنیم.برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبهمیجوشانیم، آبکشمیکنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوطمیکنیم و در قابلمهمیریزیم و دممیکنیم.
طرز تهیه کوفته ریزه:
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رندهمیکنیم. آرد نخودچی، نمک،فلفل و زرد چوبه را اضافهمی کنیم و خوب ورزمیدهیم.و آنها را به صورت کوفته ریزه درمیآوریم و سرخمیکنیم.. پیاز را هم خرد و سرخمیکنیم.
کوفتهها را وسط پلومیگذاریم تا همراه پلو دم بکشد.وقتی پلو دم کشید آن را در دیسمیکشیم و با پیاز سرخ شده تزیینمیکنیم.
نکته1:برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را که خردمیکنیم مقداری نمک به آنمیزنیم، بعد سرخمیکنیم.
نکته2:می توانیم از کلم سر(قمری) یا کلم برگ استفاده کنیم.
منبع:بیتوته
سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خردمیکنیم.برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبهمیجوشانیم، آبکشمیکنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوطمیکنیم و در قابلمهمیریزیم و دممیکنیم.
طرز تهیه کوفته ریزه:
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رندهمیکنیم. آرد نخودچی، نمک،فلفل و زرد چوبه را اضافهمی کنیم و خوب ورزمیدهیم.و آنها را به صورت کوفته ریزه درمیآوریم و سرخمیکنیم.. پیاز را هم خرد و سرخمیکنیم.
کوفتهها را وسط پلومیگذاریم تا همراه پلو دم بکشد.وقتی پلو دم کشید آن را در دیسمیکشیم و با پیاز سرخ شده تزیینمیکنیم.
نکته1:برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را که خردمیکنیم مقداری نمک به آنمیزنیم، بعد سرخمیکنیم.
نکته2:می توانیم از کلم سر(قمری) یا کلم برگ استفاده کنیم.
منبع:بیتوته
نظر خواننده: با سلام من خودم شیرازی هستم اگر چند نکته اضافه بشه خیلی کاملتر میشه.
یکی اینکه کلم باید حتما قمری باشه مگر اینکه فصلش نباشه و کلمها که خلالی خرد شده به همراه سبزیجات قبل از لای پلو گذاشته شدن یک تفت بخوره و کمی با آبلیو مزه دار بشه عالی میشه
ممنون از آموزش خوبتون
یکی اینکه کلم باید حتما قمری باشه مگر اینکه فصلش نباشه و کلمها که خلالی خرد شده به همراه سبزیجات قبل از لای پلو گذاشته شدن یک تفت بخوره و کمی با آبلیو مزه دار بشه عالی میشه
ممنون از آموزش خوبتون