چیز کیک شکلاتی دسری خوشمزه برای مهمانی های شما
Adminstartor | يكشنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۴:۴۶ ق.ظ
موادلازم:
بیسکوئیت ساقه طلایی پودرشده 250گرم
کره 125گرم
پودرکاکائو 3قاشق سوپ خوری
گردو خرد شده 3قاشق سوپ خوری
مواد روکش:
پنیرماسکارپونه یا پنیر خامه ای 1بسته
شکر 100گرم
ژلاتین 2قاشق سوپ خوری
آب 1/4 پیمانه
خامه 200گرم
شکلات تخته ای 100گرم
پودرکاکائو 3قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
ابتدا بیسکوئیت،کره،پودرقند وپودر کاکائو را مخلوط ودرقالب کمربندی کاملا پرس می کنیم،قالب را به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.
درمرحله بعد پنیر خامه ای ،خامه ،پودر قند را با همزن می زنیم تا یکدست شود.پودر ژلاتین را با آب سرد به روش بن ماری حل میکنیم می گذاریم تا به دمای محیط برسد.شکلات تخته ای را نیز به روش بن ماری ذوب کرده به مخلوط پنیر اضافه کرده با هم مخلوط می کنیم سپس ژلاتین را با پودر کاکائو به مواد اضافه ومخلوط می کنیم .
مواد شکلاتی را روی بیسکوئیت ریخته به مدت 2ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب سفت شود بعد از یخچال بیرون آورده از قالب جدا می کنیم.
نکته:
ماده یا مواد مورد نظر را در ظرفی قرار میدهیم و آن ظرف را درون ظرف آبی که روی حرارت مستقیم است میگذاریم. مقدار آب باید به حدی باشد که موقع جوش آمدن داخل ظرف بالایی نشود.به این روش،روش بن ماری می گویند.
درمرحله بعد پنیر خامه ای ،خامه ،پودر قند را با همزن می زنیم تا یکدست شود.پودر ژلاتین را با آب سرد به روش بن ماری حل میکنیم می گذاریم تا به دمای محیط برسد.شکلات تخته ای را نیز به روش بن ماری ذوب کرده به مخلوط پنیر اضافه کرده با هم مخلوط می کنیم سپس ژلاتین را با پودر کاکائو به مواد اضافه ومخلوط می کنیم .
مواد شکلاتی را روی بیسکوئیت ریخته به مدت 2ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب سفت شود بعد از یخچال بیرون آورده از قالب جدا می کنیم.
نکته:
ماده یا مواد مورد نظر را در ظرفی قرار میدهیم و آن ظرف را درون ظرف آبی که روی حرارت مستقیم است میگذاریم. مقدار آب باید به حدی باشد که موقع جوش آمدن داخل ظرف بالایی نشود.به این روش،روش بن ماری می گویند.