خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

مهمانی به سبک گیاهخواری

Adminstartor | جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۲:۱۱ ق.ظ
مواد لازم برای 2 نفر
  • نصف یک بسته پاستای فرمی
  • 1 ق س  روغن زیتون
  • 1 دسته کوچک تره فرنگی ( خرد شود )
  • 4 حبه سیر ( ریز خرد شود )
  • 250 گرم مارچوبه تازه ( خرد شود)
  • 2 عدد گوجه فرنگی ( خرد شود )
  • 2 عدد خیار ( با پوست خرد شود)
  • 200 گرم اسفناج ( خلالی خرد شود)
  • مقداری نمک

مواد لازم برای سس
  • 2 ق س روغن زیتون بودار
  • 3 ق س سرکه بالزامیک
  • 3 ق س مغز تخمه آفتابگردان

طرز تهیه:
 1. ابتدا پاستا را در آب جوش، نمک و کمی روغن 12-10 دقیقه بجوشانید و آبکشی کنید.
2. در تابه مناسبی روغن زیتون را بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم گرم شود. سپس تره فرنگی و سیر را اضافه کنید و 3-2 دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند . پس از آن مارچوبه را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر به حرارت دادن ادامه دهید .
3. در یک کاسه بزرگ، باقیمانده سبزیجات را با هم مخلوط کنید و مواد سس را روی آنها بریزید؛  به طوری که سبزیجات به سس آغشته شوند. سپس مخلوط سبزیجات پخته شده را بریزید . در آخر پاستا را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سالاد آماده است . برای تزئین سالاد مقداری مغز تخمه آفتابگردان هم روی سالاد بریزید .

انواع سالاد -

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی