خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

مشارکت اقتصادی زنان در ایران 12.7 درصد است

Adminstartor | يكشنبه, ۱۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۱۰ ب.ظ
تاریخ انتشار:۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۲-02 August 2015
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشارکت اقتصادی زنان تحصیلکرده نسبت به مردان را 30 درصد اعلام کرد و گفت: در حال حاضر میزان مشارکت اقتصادی زنان در ایران 12.7 درصد است. 

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر ابوالحسن فیروزآبادی در مراسم معرفی ایده‌های برتر کارآفرینی زنان که در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور برگزار شد، گفت: یکی از ویژگی‌های اقتصاد‌های امروز این است که به کارآفرینی مبتنی بر نوآوری و تکنولوژی توجه ویژه‌ای می‌شود، چرا که تکنولوژی براساس نوآوری صورت می‌گیرد و با توجه به توسعه تکنولوژی بحث اشتغال مطرح می‌شود.

وی افزود: به تناسب توسعه تکنولوژی بحث ایجاد بازار‌های جدید مطرح می‌شود و باید نیرویی که آزاد می‌شود برای بازار و محصول جدید به کار گرفته شود.

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزایش نقش زنان در حوزه اقتصاد را یکی از ویژگی‌های اقتصاد‌های امروز دانست و مشارکت اقتصادی زنان در جهان را 50 درصد ذکر کرد و گفت: این میزان در کشور ما 12.7 درصد است که در پنج سال اخیر این میزان یک درصد کاهش یافته است. از این‌رو یکی از راه‌های افزایش مشارکت توجه به توسعه کارآفرینی در میان زنان است.

فیروزآبادی ادامه داد: اگر چه میزان مشارکت زنان در ایران 12.7 درصد است، ولی نسبت مشارکت زنان تحصیلکرده نسبت به مردان تحصیلکرده 30 درصد است، یعنی سرمایه‌گذاری‌هایی که در کشور صورت گرفته تا زنان تحصیل‌ کنند باعث شده که میزان مشارکت زنان تحصیلکرده در کشور عدد قابل توجهی باشد و این امر کار را برای کسانی که می‌خواهند در کشور سیاست‌گذاری کنند ساده‌تر می‌کند.

قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در عین حال با تاکید بر لزوم توجه به رشته‌های متناسب با نیاز بازار کار اظهار کرد: هم‌اکنون بعضی رشته‌ها مورد نیاز بازار کار ما هستند که برخی حوزه‌های تکنولوژیکی مثل ICT از این دست است.

وی در پایان مهارت‌آموزی را یکی‌دیگر از حوزه‌های موثر در توسعه اقتصادی نام برد و گفت: در کارآفرینی تنها مهارت‌آموزی و دانش کافی نیست، بلکه زیرساخت‌های لازم باید در کشور دیده شود که در این حوزه علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته هنوز در تکمیل زنجیره بین ایده تا محصول و فروش خلأ داریم و باید مواردی همچون سرمایه‌گذاری، بازار‌یابی و بازار‌سازی نیز مدنظر قرار گیرد.




نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی