غذای عربی: خورش فاصولیه
Adminstartor | يكشنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۳۰ ق.ظ
طرز تهیه:
لوبیا را که از قبل خیس کردهایم میجوشانیم و بعد از چند جوش در آبکش ریخته تا آب اضافی آن کشیده شود. گوشت را خرد کرده به همراه روغن سرخ میکنیم.
سپس رب گوجهفرنگی را به گوشت افزوده و تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. شنبلیله را همراه نمک، زردچوبه، پیازداغ، فلفل و لوبیا سفید به گوشت اضافه کرده و تفت میدهیم. سپس به همراه سه لیوان آب میگذاریم تا خورش بپزد. این خورش به همراه پلو و سبزی خوردن فوقالعاده خوش طعم و خوش خوراک است.
نکتــه:
این غذا مخصوص کشور عراق، سوریه و حتی کشورهای حوزه خلیجفارس میباشد.
برای ترشی این غذا از تمر هندی و آب لیمو استفاده میشود.