خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

غذای عربی: خورش فاصولیه

Adminstartor | يكشنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۳۰ ق.ظ
طرز تهیه:
لوبیا را که از قبل خیس کرده‌ایم می‌‌جوشانیم و بعد از چند جوش در آبکش ریخته تا آب اضافی آن کشیده شود. گوشت را خرد کرده به همراه روغن سرخ می‌کنیم.
سپس رب گوجه‌فرنگی را به گوشت افزوده و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. شنبلیله را همراه نمک، زردچوبه، پیازداغ، فلفل و لوبیا سفید به گوشت اضافه کرده و تفت می‌‌دهیم. سپس به همراه سه لیوان آب می‌گذاریم تا خورش بپزد. این خورش به همراه پلو و سبزی خوردن فوق‌العاده خوش طعم و خوش خوراک است.
نکتــه:
این غذا مخصوص کشور عراق، سوریه و حتی کشورهای حوزه خلیج‌فارس می‌باشد.
برای ترشی این غذا از تمر هندی و آب لیمو استفاده می‌شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی