طرز تهیه یک دسر خانگی با خرما - خوزستان ته!
مواد لازم دسر خانگی با خرما :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
بیسکوئیت نرم شده |
۲ و ۳/۱ لیوان |
نامشخص |
شیر عسل |
۴/۳ لیوان |
نامشخص |
خرما بدون هسته |
۱ و ۲/۱ لیوان |
100 گرم / 124 کالری |
مغز گردو نرم شده |
۲/۱ لیوان |
100 گرم / 688 کالری |
کره |
۲۰۰ گرم |
100 گرم / 737 کالری |
شکلات مایع |
مقداری برای تزئین |
100 گرم / 500 کالری |
طرز تهیه دسر خانگی با خرما :
*. خرما+شیرعسل+کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.
*. مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.
*. مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
*. بسکوئیت نرم شده+مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.
*. مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
*. ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.
*. روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
*. ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.
خواص گردو :
*. مفید در بیماری های پوست نظیر: اگزما و پسوریازیس( به وجود آمدن لکه های قرمز رنگ در پوست)
*. ضد سرطان
*. دارای آنتی اکسیدان. در بین آجیل ها، آنتی اکسیدان گردو و شاه بلوط از همه بیشتر است.