خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

طرز تهیه کمپوت زردآلو

Adminstartor | جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۱:۴۸ ق.ظ

روش تهیه کمپوت زردآلو :

*. به نقل از آکاایران: زرد آلو را می شوئیم و از خط وسط میوه را نصف کرده هسته آنرا در می آوریم.

*. سپس آب را در ظرف ریخته شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم.

*. پس از چند جوش از روی حرارت برمیداریم و از صافی رد می کنیم.

*. آنگاه دوباره روی حرارت ملایم قرار داده زردآلوها را به شربت افزوده.

*. بدون سرپوش ظرف را می گذاریم تا کمی جوش بخورد ، باید دقت داشت میله له نشود.

*. فرم خود را از دست ندهد ، پس از آماده شدن از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا خنک شود .

 

خواص زرد آلو :

*. روغن مغز هسته اگر تلخ باشد کشنده کرم معده و روده است.

*. روغن تلخ هسته ورم مقعد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می کند.

*. دم کرده برگ زردآلو برای قطع اسهال مفید است.

*. برای تسکین گوش درد چند قطره از دم کرده برگ زردآلو را در گوش بچکانید .

  • Adminstartor

کمپوت زردآلو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی