طرز تهیه کمپوت زردآلو
Adminstartor | جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۱:۴۸ ق.ظ
روش تهیه کمپوت زردآلو :
*. به نقل از آکاایران: زرد آلو را می شوئیم و از خط وسط میوه را نصف کرده هسته آنرا در می آوریم.
*. سپس آب را در ظرف ریخته شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم.
*. پس از چند جوش از روی حرارت برمیداریم و از صافی رد می کنیم.
*. آنگاه دوباره روی حرارت ملایم قرار داده زردآلوها را به شربت افزوده.
*. بدون سرپوش ظرف را می گذاریم تا کمی جوش بخورد ، باید دقت داشت میله له نشود.
*. فرم خود را از دست ندهد ، پس از آماده شدن از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا خنک شود .
خواص زرد آلو :
*. روغن مغز هسته اگر تلخ باشد کشنده کرم معده و روده است.
*. روغن تلخ هسته ورم مقعد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می کند.
*. دم کرده برگ زردآلو برای قطع اسهال مفید است.
*. برای تسکین گوش درد چند قطره از دم کرده برگ زردآلو را در گوش بچکانید .