خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

طرز تهیه «پنیر پیتزا» در خانه

Adminstartor | يكشنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۳۲ ق.ظ


طرز تهیه

شیر را روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن، قطره قطره سرکه را افزوده و همچنان بجوشانید. در این موقع شیر شروع به بسته شدن می‌کند. زمانی که شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. در همین حالت شیر را سه دقیقه دیگر بجوشانید. بعد از این مدت، آن را داخل پارچه نازک بریزید و اطراف آن را جمع کنید و گره بزنید. در یک ظرف مقداری آب و نمک آماده کنید و پارچه محتوی شیر سفت شده را، در آب و نمک به مدت ده دقیقه قرار دهید. بعد از آن پنیر را از داخل پارچه خارج کنید و مجددا در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و ده دقیقه هم در این حالت پنیر را بجوشانید.

دقت کنید که این جوشاندن باعث کش آوردن پنیر شده و هر چقدر ملایم‌تر و بیشتر بجوشد کش‌دار‌تر می‌شود. ولی مراقب باشید که نسوزد. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید سرد شود. پنیر آماده شده را رنده کنید و در ظرف در دار ریخته و در فریزر بگذارید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)<
  • Adminstartor

«پنیر پیتزا» خانگی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی