طرز تهیه پلو پاکستانی
مواد لازم پلو پاکستانی:
برنج | 5 پیمانه |
نخود فرنگی | 250 گرم |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 2 حبه |
هل | 5 عدد |
هویج | 2 عدد |
گل کلم | 100 گرم |
دارچین، زرد چوبه و نمک و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه پلو پاکستانی:
مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید و پیاز ها را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. هویج را هم رنده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید.
گل کلم را خرد و همراه نخود فرنگی به پیاز اضافه کنید و در نهایت نمک ، فلفل، زردچوبه، سیر له شده و پودر هل را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
سپس برنج را آبکش کنید. در صورت تمایل به داشتن ته دیگ، مقداری روغن ته قابلمه ریخته و از نان برای ته دیگ استفاده کنید. بعد با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج ریخته و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا به لای هم ریخته و در نهایت مقداری روغن و زرد چوبه را داغ کرده و روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.
بعد از 25 دقیقه پلو آماده شده را در دیس بکشید و با ترشی تند از اعضای خانواده پذیرایی کنید.
امیدواریم با تهیه این پلوی پاکستانی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
نـوش جان