طرز تهیه شله زرد
Adminstartor | جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۴:۱۱ ق.ظ
مواد لازم:
برنج= یک پیمانه
آب=10 پیمانه
شکر=3 پیمانه
گلاب =یک چهارم پیمانه
خلال بادام =10 گرم
زعفران= به مقدار لازم
روغن مایع=3/1 پیمانه
پودر نارگیل خلال پسته و دارچین برای تزیین اندکی
طرز تهیه:
ابتدا برنج را همراه آب و روغن به مدت دو الی سه ساعت پخته طوریکه کاملا له شود (گل) سپس شکر را اضافه کرده به مدت 45 دقیقه ریز بجوشد .گلاب و زعفران و خلال بادام را اضافه کرده به مدت15 دقیقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بکشد. تا گرم است در ظرف می کشیم سپس موقعی که خنک شد روی آن را کمی روغن مالیده و شاولون گذاشته و دارچین ریخته و اطراف آن را با خلال وپودر نارگیل تزیین می کنیم.
امیدواریم با تهیه این دسر خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
نـوش جان