خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج

Adminstartor | يكشنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۱۰ ق.ظ
برای پخت این سوپ رژیمی به مواد اولیه ی زیر نیاز دارید:

۱- ۶ عدد قارچ بزرگ
۲- ۲ پیمانه شیر
۳- ۲پیمانه آب
۴- یک حبه سیر
۵- یک پیمانه اسفناج خرد شده
۶- نصف قاشق چای خوری روغن مایع
۷- ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت یا نشاسته
۸- یک قاشق مرباخوری آبلیمو
۹- نمک و فلفل به اندازه ای که با طبع شما سازگار است.
طرز تهیه ی سوپ اسفناج و قارچ

۱- اسفناج های خرد شده را در شیر بریزید و روی حرارت بگذارید تا نرم شوند. سپس صبرکنید تا شیر و اسفناج خنک شوند و شیر را از صافی رد کنید. باید شیری که از اسفناج ها جدا کرده اید، نگه دارید.
۲- اسفناج هایی که از شیر جدا کرده اید، دوباره با دو قاشق شیر کم چرب در میکسر مخلوط کنید تا کمی له شوند.
۳- سیر را رنده کنید و قارچ ها را نازک برش بزنید. سیر و قارچ را مخلوط کنید و تفت دهید.
۴- اسفناج ها را با شیری که اول کار، کنار گذاشته بودیم، مخلوط کنید و به سیر و قارچ داخل قابلمه اضافه کنید.
۵- آب و آرد ذرت یا نشاسته را به خوبی مخلوط کنید و به مواد قابلمه اضافه کنید.
۶- نمک، فلفل و آبلیمو را هم با موادتان مخلوط کنید و روی حرارت ۵- ۱۰ دقیقه خوب هم بزنید.
اگر سوپ ها را با آبلیمو سرو کنید طعمی متفاوت و دلچسب تر خواهند داشت.

باغ دارو
  • Adminstartor

سوپ قارچ و اسفناج

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی