طرز تهیه سس خردل
Adminstartor | جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۲:۳۳ ق.ظ
طرز تهیه سس خردل :
*. ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی می ریزیم و با قاشق کاملا هم می زنیم تا یکدست شود.
*. در آخر خامه را به آن اضافه می کنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم.
*. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود.
*. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه ای در بسته می توان نگه داشت.
خواص خردل :
رفع احتقان خلط سینه :
*. بنا به دلایل ناشناخته خردل خلط به وجود آمده را از بین می برد. به جای استفاده از داروهای موضعی، کمی پودر خردل روی سینه خود بمالید و سپس پارچه خیس شده در آب داغ را روی آن قرار دهید. مطمئن باشید در عرض چند دقیقه احساس بهتری پیدا خواهید کرد. این کار برای کمردرد و سینوزیت نیز مفید است.