خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست

Adminstartor | جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۱:۵۱ ق.ظ

مواد لازم بستنی رژیمی با ماست :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

تمشک تازه یخ زده

3 فنجان (مراقب باشید تمشک ها له نشده باشند)

100 گرم / 26 کالری

ماست ساده کم چرب

2 فنجان

100 گرم / 55 کالری

شکر

1/3 فنجان

100 گرم / 400 کالری

وانیل

1 و 1/2 قاشق چایخوری

100 گرم / 330 کالری

تکه های شکلات

1/2 فنجان (ترجیحا ریز باشند)

100 گرم / 500 کالری

 

طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست :

*. شاتوت، ماست کم چرب، شکر و وانیل را در مخلوط کن ریخته.

*. آنقدر هم بزنید تا مایع صاف و یکدستی به شما بدهد.

*. سپس تمام این مواد را داخل دستگاه بستنی ساز ریخته و تا درست شدن بستنی صبر کنید.

*. سپس تکه های شکلات را به این بستنی اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه داخل فریزر بگذارید.

*. در این لحظه بستنی شما آماده شده است. کافی است.

*. آن را به ظرف های مخصوص سرو منتقل کرده و از میهمانان تان پذیرایی کنید.

 

نکته :

اگر دستگاه مخصوص بستنی ساز در منزل ندارید از روش زیر استفاده کنید :

*. مخلوط آماده شده را در ظرفی به قطر 23 و ارتفاع 33 سانتی متر منتقل کنید و داخل فریزر بگذارید. سپس این مخلوط را هر یک ساعت یک بار هم بزنید تا زمانی که مخلوط سفت در لبه های ظرف و مخلوط نیمه سفت در مرکز ظرف باشد.شاتوت ها را برای منجمد کردن بین 2 تا 6 ساعت درون فریزر قرار دهید.

*. سپس شاتوت ها را به بستنی اضافه کرده و آن را به مخلوط کن منتقل کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست و سفتی درست شود.سپس تکه های شکلات را به بستنی اضافه کرده و آن را درون کیسه های پلاستیکی کاملا بسته بگذارید و تا زمان سرو داخل فریزر نگهداری کنید.

 

خواص تمشک :

*. جوشانده برگ تمشک اسهال و ورم روده را معالجه می کند، بدین منظور باید ۴۰ تا ۵۰ گرم برگ خشک تمشک را در یک لیتر آب سرد بخیسانید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را جوشانده و سپس بگذارید ۱۰ دقیقه دم بکشد. پس از صاف کردن، روزی سه بار، هر بار یک فنجان آن را بین غذاهای اصلی بنوشید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی