خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

طرز تهیه آش سبزی محلی شیراز

Adminstartor | يكشنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۴:۴۸ ق.ظ

موادلازم:

گوشت گوسفند

۷۵۰گرم

100 گرم / 320 کالری

برنج

۳۸۰گرم

100 گرم / 360 کالری

عدس

۱۸۰گرم

100 گرم / 340 کالری

نخود

۱۸۰گرم

100 گرم / 360 کالری

لوبیاچیتی

۱۸۰گرم

100 گرم / 327 کالری

لوبیاسفید

۱۸۰گرم

100 گرم / 340 کالری

مرزه خشک

۲قاشق غذاخوری

100 گرم / 15 کالری

پیازداغ

۴ قاشق غذاخوری

100 گرم / 164 کالری

پودر گشنیز

به میزان لازم

100 گرم / 279 کالری

پودر زیره سیاه

به میزان لازم

100 گرم / 15 کالری

پودر دارچین

به میزان لازم

100 گرم / 0 کالری

زردچوبه

به میزان لازم

100 گرم / 0 کالری

نمک ، فلفل

به میزان لازم

100 گرم / 0 کالری

روغن

به میزان لازم

100 گرم / 900 کالری

ترخون

۵۰گرم

100 گرم / 45 کالری

تره خرد شده

۲۰۰گرم

100 گرم / 25 کالری

طرز تهیه :

*. تخم گشنیز را قبل از پودر کردن کمی تفت می دهیم تا بو داده شود و عطر آن بهتر باشد. برنج و حبوبات را حتما از شب قبل خیس می کنیم.ظرف مناسب را روی حرارت می گذاریم و داخل آن مقداری آب می ریزیم و برنج را اضافه می کنیم. در ظرف را می گذاریم تا به مدت ۲ساعت با حرارت کم بپزد و لعاب بیندازد.گوشت را با زردچوبه و نمک و پیاز می پزیم و بعد ریش ریش می کنیم. 

*. حبوبات را جداگانه می پزیم. عدس را هم جداگانه می پزیم.بعد از ۲ساعت که برنج پخته شد، نصف حبوبات پخته شده را به آن اضافه می کنیم. نصف عدس را هم به مواد اضافه می کنیم.سبزیجات را هم به مواد اضافه می کنیم، سبزی این آش باید کمی درشت خرد شود.نصف گوشت پخته شده را هم اضافه می کنیم سپس در ظرف را می بندیم تا با شعله کم جا بیفتد.

*. گوشت و حبوباتی را که کنار گذاشتیم با هم مخلوط می کنیم و کاملا آسیاب می کنیم تا له شود و موقع اضافه کردن به آش، آن را لعابدار کند.بعد از مدتی مواد کوبیده شده را به آش اضافه می کنیم و می گذاریم دوباره با حرارت کم بپزد.بعد از ۴۰دقیقه که مواد کوبیده شده هم با بقیه مواد پخت، نصف پیازداغ و ادویه و نمک و سبزی خشک را اضافه می کنیم و به مدت ۲۰دقیقه روی حرارت کم می گذاریم.با پیازداغ یا کمی از حبوبات که کنار گذاشته بودیم روی آن را تزیین می کنیم.

خواص ترخون :

*. من اشتهاآور و جاذب رطوبات معده و سینه مى باشم . براى تسکین درد معده و رفع یبوست و دردهاى رماتیسمى و اعصاب مفید مى باشم . جوشانده ى من به مقدار 25 گرم تا 30 گرم در هزار تجویز مى شود. زیاده روى در خوردن من خون را تیره و شهوت را کم مى نماید.

آکاایران

  • Adminstartor

آش سبزی

محلی شیراز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی