طرز تهیه آبگوشت بامیه
Adminstartor | جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۳:۵۵ ق.ظ
![طرز تهیه آبگوشت بامیه,[categoriy] خواص آبگوشت بامیه ,خواص دارویی آبگوشت بامیه ,فواید آبگوشت بامیه ,[categoriy]](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m996//a05674025154102a.jpg)
آبگوشت بامیه,آبگوشت بامیه,طرز تهیه آبگوشت بامیه,دستور پخت آبگوشت بامیه,انواع آبگوشت یا آب گوشت
مواد لازم:
| گوشت گوسفند | ۴۰۰ گرم |
| پیاز خرد شده | ۲ عدد متوسط |
| بامیه | ۴۰۰ گرم |
| گوجه رنده شده | ۳ عدد |
| نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه | به میزان لازم |
| رب گوجه | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه:
گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد .
نکته ها:
۱ . آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.
۲ . این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می توانید تنظیم نمایید.