سوپ جو با سیر کباب شده
طرز تهیه سوپ جو :
*. پوست سیر را جدا کنید و مقدار کمی از قسمت بالای بوته سیر را بپزید.
*. به طوری که سیر دیده شود اما از هم جدا نشود.
*. بوته سیر را در ظرفی قرار دهید. کمی روغن روی آن بپاشید.
*. به مدت ۳۵ دقیقه در دمای۲۰۰ درجه سانتی گراد در فر بگذارید تا نرم شود.
*. پس از خنک شدن با قاشق آن را نرم کنید.
*. در قابلمه بزرگی، سیر له شده.
*. آب سبزیجات، تره فرنگی، ریحان، فلفل و نمک را مخلوط کنید و به جوش بیاورید.
*. حرارت را کم کنید و بگذارید.
*. به مدت ۱۰دقیقه بپزد تا تره فرنگی و کرفس نرم شود.
*. در این مرحله، گوجه فرنگی، جو و کدو را اضافه کنید.
*. دوباره بگذارید روی حرارت کم بجوشد و جا بیفتد.
خواص سیر :
*. این خاصیت در خود فصل و جنبش خون نیز هست و با خوردن سیر و پیاز زیادتر از حد صلاح غریزه جنسی به جنبش می آید دیگر آنکه سیر و پیاز بلغم را کم می کند و خود فصل نیز مقتضی کم شدن بلغم است. بنابراین خوردن آن اخلاط اربعه را بیش از حد کاهش داده و بدن را آماده بیماری ها می گرداند.