سوپ آرتیشو و تره
مواد لازم:
خامه صبحانه 100 گرم
سینه مرغ 200 گرم
پیاز 1 عدد
تره 1 دسته کوچک
نمک به میزان دلخواه
شیر 1 لیوان
آب 3 لیوان
برنج 150 گرم
کنسرو آرتیشو 1قوطی
روغن زیتون مقداری
زعفران مقداری
لیموترش تازه 1 عدد
طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز که آن را به چند قسمت تقسیم کرده ایم داخل قابلمه با کمی روغن زیتون تفت می دهیم. به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه می کنیم و همراه آب و برنج داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا بپزند. در اواخر پخت مثلا نیم ساعت بعد، آرتیشو را اضافه کرده و اجازه می دهیم تمام مواد با هم بجوشند.
2. وقتی تمام مواد با هم مخلوط شدند و پختند آنها را میکس می کنیم و تره ریز شده و شیر را به آن اضافه می کنیم و 15دقیقه با حرارت ملایم می جوشانیم. در نهایت خامه را به سوپ اضافه می کنیم و وقتی که گرم شد سوپ را از روی حرارت برداشته و سرو می کنیم. این سوپ با آب لیموترش تازه سرو می شود.