سالاد خیار اندونزی برای شب های تابستان درست کنید
Adminstartor | جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۲:۰۸ ق.ظ
مواد لازم برای درست کردن سالاد خیار اندونزی :
بنا به گزارش آکاایران : 1 خیار، پوست کنده و قطعه قطعه
1 قاشق غذاخوری پیاز قرمز، کمی درشت تر خرد شده
1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
3 قاشق غذاخوری سرکه سفید
1/2 قاشق چایخوری شکر
فلفل قرمز خرد شده به میزان دلخواه
نمک دریا و فلفل سیاه برای طعم و مزه
طرز تهیه سالاد خیار اندونزی :
خیار قطعه قطعه، پیاز قرمز و گشنیز را در یک ظرف ترکیب کنید.
سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.
روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل 30 دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم.
انواع سالاد -