خورش قارچ و مرغ در مایکروویو
Adminstartor | جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۲:۴۳ ق.ظ
طرز تهیه:
1. ابتدا فیله های مرغ را آغشته به نمک، کره،آبلیمو و کمی آبزعفران کنید و آن را به همراه قارچ خرد شده و پیاز داغ درون ظرف گودی بریزید و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقیقه با قدرت حداکثر 100 % در دستگاه مایکروویو بگذارید تا مواد تفت بخورد اگر میخواهید غذا را روی گاز بپزید اول کره را اضافه کرده و بعد فیله ها را سرخ کنید و بعد قارچ و بقیه مواد را بریزید و کاملا تفت دهید.
2. سپس نصف لیوان آبجوش را به همراه زعفران آب شده به آنها اضافه کرده و ظرف را با درپوش به مدت 17ـ 15 دقیقه قدرت 100% حداکثر در مایکروویو بگذارید یا آنکه نیم ساعت روی گاز بپزید.
3. بعد آرد را در شیر سرد حل کرده و به همراه آبلیمو به غذا اضافه کنید و ظرف را بدون در به مدت 4 دقیقه قدرت حداکثر 100% در دستگاه بگذارید یا همچنان روی شعله حرارت بدهید تا وقتی که مطمئن شوید مرغ شما کاملا پخته شده است.
4. در این فاصله یکبار آن را هم بزنید 1 عدد زرده را با چنگال هم بزنید و در 1 دقیقه مانده به اتمام زمان به مواد اضافه کنید.
نکات:
1. زمان ریختن زرده تخممرغ مرتباً خورش را هم بزنید تا زرده بسته نشود.
2. بهتر است این خورش در فر یا مایکروویو تهیه شود.
3. موقع سرو غذا به خورش کمی آبلیمو اضافه کنید.
4. بهتر است قارچ را قبل از اضافه کردن کمی با آبلیموی داغ تفت دهید.