خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

آشپزخانه روسی شماره 8

Adminstartor | پنجشنبه, ۲۵ تیر ۱۳۹۴، ۰۶:۵۵ ب.ظ


 مواد لازم برای تهیه دونات روسی:

•    یک و نیم فنجان آرد

•    دو قاشق سوپ خوری شکر

•    یک قاشق سوپ خوری کره

•    یک عدد تخم مرغ

•    نصف فنجان شیر

•    یک و نیم قاشق چای خوری بکین پودر

•    صد گرم روغن سرخ کردنی

•    پودر دارچین


طرز تهیه:

1.    آرد، بکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، شکر و کره نرم شده را با هم مخلوط کرده و آن را به شیر اضافه کنید. مخلوط آرد را نیز به تدریج به شیر اضافه کنید. خمیر بدست آمده را خوب ورز دهید، سپس خمیر را پهن کنید تا ضخامت آن به اندازه 4 سانتیمتر شود.

2.    توسط یک نعلبکی یک دایره از آن جدا کنید و داخل این دایره نیز توسط یک قالب با قطر کوچکتر یک دایره دیگر درآورید و آن را جدا کنید. به نحوی که خمیر جدا شده به شکل یک حلقه در آید. بقیه خمیر را نیز به همین نحو شکل بدهید.

3.    روغن را در یک ماهیتابه داغ کرده و چند حلقه دونات در آن بریزید و آن را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند. روی دونات های سرخ شده، پودر قند ریخته و آن را سرو کنید .

  • Adminstartor

دونات روسی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی