آشپزخانه روسی شماره 7
Adminstartor | پنجشنبه, ۲۵ تیر ۱۳۹۴، ۰۶:۱۳ ب.ظ
مواد لازم برای تهیه پلو روسی:
• نصف فنجان بادام پوست کنده و خلال شده
• دو قاشق سوپ خوری کره
• یک فنجان برنج
• دو فنجان آب مرغ
• نصف قاشق چای خوری کنجد
• یک چهارم قاشق چای خوری پودر زنجبیل
• یک چهارم قاشق چای خوری نمک
• فلفل سیاه
طرز تهیه:
1. فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید. بادام ها را به صورت یک لایه، روی سینی فر ریخته و به مدت 5 دقیقه آن را برشته کنید . مراقب باشید نسوزند. سپس آن را کنار بگذارید.
2. کره را در یک ظرف متوسط آب کرده، برنج را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم در کره تفت دهید. کنجد ها را به آن اضافه کنید، سپس آب مرغ، زنجبیل، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید. مخلوط را هم بزنید و وقتی به جوش آمد، در ظرف را ببندید. سپس ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید به نحوی که تمام آب خوراک جذب شود و برنج کاملا پخته شود. باقیمانده بادام ها را روی خوراک آماده شده بریزید و سرو کنید.