آشپزخانه روسی شماره 4
مواد لازم برای تهیه سوپ برش:
• 800 گرم گوشت ماهیچه
• نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین
• 1 عدد چغندر
• 2 عدد هویج
• 150 گرم لوبیا سبز
• 1 عدد پیاز
• 2 عدد سیب زمینی کوچک
• 800 گرم کلم برگ سفید
• 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
• 50 گرم ماست
• 100 گرم خامه
روش تهیه
1. گوشت را به قطعات درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. سپس ادویه ها را بیفزایید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت پخته شود.
2. در ظرفی جداگانه، سبزیجات را از دیرپز به زودپز به ترتیب تفت دهید، یعنی ابتدا چغندر را به صورت خلالی خرد کنید، تفت دهید و به گوشت اضافه کنید. کمی بعد، هویج را خلالی خرد کنید، کمی تفت دهید و به گوشت بیفزایید.
3. سپس لوبیا و پیاز را نیز خرد کنید، تفت دهید و به گوشت اضافه کنید. هنگامی که نیم پز شد، سیب زمینی و کلم خرد شده را نیز تفت دهید و بیفزایید. در پایان، رب گوجه فرنگی تفت داده را به سوپ اضافه کنید.
4. تمامی مواد که پخته شد، نمک را بیفزایید اکنون سوپ را در ظرف بکشید و ترکیب ماست و خامه را روی سوپ بریزید.