آشپزخانه روسی شماره 2
مواد لازم برای تهیه بیف استروگانف:
• 450 گرم گوشت گوساله باریک خرد شده
• 2 قاشق سوپخوری کره
• یک عدد پیاز بزرگ رنده شده
• یک قاشق سوپخوری آرد گندم
• یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش
• 2/3 پیمانه خامه
• نمک و فلفل
• جعفری خرد شده (کمی برای تزئین)
• 500 گرم سیب زمینی سرخ شده
• یک قاشق سوپخوری روغن مایع
طرز تهیه
1. برای تهیه بیف استروگانف، ایتدا روغن را به همراه نیمی از کره در یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شده و کره نیز آب شود.
2. تکه های گوشت را به روغن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که گوشت ها تغییر رنگ دهند و متمایل به قهوهای شوند، روی حرارت بالا قرار دهید.
3. گوشت را به همراه روغن و آب حاصل از پخت آن به ظرف دیگری منتقل کنید.
4. باقیمانده کره را در تابه ریخته و پیاز خردشده را در کره به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
5. آرد، رب گوجه فرنگی، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه کرده و کمی حرارت دهید.
6. گوشت های سرخ شده را به داخل تابه برگردانید و حرارت را کم کنید و تا زمانی که سس شروع به جوشیدن کند و حباب هایی روی آن ایجاد شود، روی حرارت بگذارید.
7. نمک و فلفل را به بیف استروگانف اضافه کنید و در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید.
8. در پایان، بیف را در ظرف مخصوص ریخته و با سیب زمینی سرخ شده و جعفری خرد شده تزئین کنید.