آشپزخانه روسی شماره 12
مواد لازم برای تهیه پیلمنی:
- سه فنجان آرد
- 2 تا 3 عدد تخم مرغ
- نمک
- نیم کیلو گوشت چرخ کرده
- یک عدد پیاز بزرگ بسیار خرد شده
- فلفل سیاه آسیاب شده
- آب
طرز تهیه :
آرد و نمک را در یک کاسه ریخته و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید . بسته به نوع آرد ، به مقدار کافی آب به مخلوط بیفزایید تا مخلوط به شکل خمیر در آید . خمیر آماده شده را با دست ورز بدهید ، سپس آن را روی یک سینی که آغشته به آرد است قرار دهید و در حالیکه روی آن را با پلاستیک پوشانده اید ، به مدت بیست تا سی دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود . در صورتی که تمایل دارید خمیرتان کشدارتر شود ، می توانید دوباره به آن تخم مرغ اضافه کنید . خمیر را پهن کنید تا وقتی ضخامت آن حدود 3 سانتی متر شود . با قالب بیسکوئیت یا درپوش شیشه ، دایره هایی به قطر هفت سانتیمتر از آن جدا کنید . در یک ظرف دیگر مواد داخل خمیر را آماده کنید : گوشت ، پیاز ، یک عدد تخم مرغ ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید . هر قسمت از خمیر جدا شده را برداشته و داخل آن یک قاشق چای خوری از مخلوط گوشت بریزید و دو طرف خمیر را روی هم گذاشته و لبه های آن را با چنگال روی هم فشار دهید تا کاملا بسته شود . در یک قابلمه حدود یک و نیم لیتر آب نمک را روی حرارت قرار دهید . وقتی آب به جوش آمد ، پیلمنی ها را داخل آب جوش بریزید و در قابلمه را ببندید و به مدت ده دقیقه آن را بپزید . هنگام سرو کردن می توانید روی آن کره آب شده بریزید . معمولا این غذا را با خامه ترش یا ماست ترش سرو می کنند .