خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

آشپزخانه روسی شماره 11

Adminstartor | يكشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۴، ۰۲:۱۳ ب.ظ

مواد لازم جهت تهیه خوراک رومانف برای چهار نفر:

سینه مرغ:                                             500 گرم
قارچ ورقه شده:                                       350 گرم 
ژامبون مرغ:                                            چهار  ورق 
پیاز:                                                          یک عدد 
زعفران دم‌کرده:                                یک قاشق چایخوری
 کره:                                             سه قاشق سوپخوری
آرد:                                              سه قاشق ســوپخوری
شیر:                                                 یک و نیم پیمانه
نمک، آبلیــمو و روغن:                          به مــیزان لازم
پنیر پیتزا رنده شده:                                 350 گرم

طرز تهیه:

سینه‌مرغ را به مکعب‌های پنج سانتی‌متری برش زده، با پیاز خلالی شده و زعفران مخلوط می‌کنیم و چهار ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مزه‌دار شود. تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن در آن می‌ریزیم تا گرم شود. مرغ‌های مزه‌دار شده را در روغن ریخته و با حرارت زیاد چند دقیقه تفت می‌دهیم تا مرغ پخته و آب نیاندازد. قارچ را در تابه دیگری با حرارت زیاد تفت می‌دهیم تا آب نیاندازد، آبلیمو را نیز به قارچ اضافه می‌کنیم تا رنگ آن سیاه نشود.

ظرف مناسب فر را برداشته، کف و دیواره آن را چرب می‌کنیم. مرغ تفت داده شده را به صورت کپه‌ای در وسط ظرف ریخته، روی آن قارچ تفت خورده را نیز به صورت کپه‌ای می‌ریزیم و روی قارچ‌ها را با ورق‌های ژامبون می‌پوشانیم. برای تهیه سس سفید، آرد و کره را با هم تفت داده، شیر را کم‌کم اضافه نموده و سریع هم می‌زنیم تا گلوله نشود و به غلظت فرنی برسد و به آن کمی نمک و فلفل می‌زنیم. این سس را روی سطح مواد ریخته و کل سطح مواد را می‌پوشانیم و در انتها پنیر را روی سطح سس می‌ریزیم.

ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه روی بالاترین طبقه قرار می‌دهیم تا روی خوراک طلایی شود.

  • Adminstartor

خوراک رومانف

نظرات  (۱)

  • سنگ مصنوعی
  • سلام
    عالی بود دمتون گرم
    پاسخ:
    سلام خواهش میکنم نظر لطف شما موجب دلگرمیست.

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی