آشپزخانه روسی شماره 10
مواد لازم برای تهیه پای اسفناج روسی:
اسفناج =۲۵۰ گرم (تفت خورده)
پنیر فتا =۱۲۵ گرم (رنده شده)
پنیر ریگوتا یا گودا =۱۰۰ گرم (۲/۱ پیمانه، رنده شده)
روغن زیتون =۲ قاشق غذاخوری
پیاز=۲/۱ عدد (ریز رنده شده)
قارچ کوچک=۳ عدد (ریز خردشده)
تخم مرغ بزرگ=۲ عدد (زده شده)
پودر جوزهندی=۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه=۲/۱ قاشق چایخوری
کنجد=۱ قاشق غذاخوری
خمیر فیلو =۸ ورق
روغن یا کره ذوب شده= مقداری
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. سپس روغن را داغ کرده و پیاز و قارچ را تفت می دهیم تا طلائی شده و کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد از اینکه خنک شد با اسفناج، پنیر، تخم مرغ، جوزهندی و فلفل مخلوط می کنیم. سپس ۴ ورق خمیر فیلو را در یک قالب گرد پای پهن می کنیم و روی هر ورقه را با کره یا روغن ذوب شده چرب می کنیم. بعد اطراف اضافه از قالب بیرون زده را با چاقو می بریم. سپس مواد آماده شده مخلوط اسفناج را روی خمیرها داخل قالب پای می ریزیم و سپس ۴ ورقه باقی مانده خیر فیلو را روی مواد پهن کرده و بین و روی هر ورق خمیر را با کره یا روغن چرب می کنیم. در آخر روی لایه آخر سفیده تخم مرغ زده شده مالیده و روی آن کنجد می پاشیم. سپس پای را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر می گذاریم تا طلائی شود.