آشنایی با طرز تهیه شیرینی آلمانی
Adminstartor | يكشنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۴:۴۳ ق.ظ
مواد لازم:
پودرقند 100گرم
روغن جامد 300گرم
شربت بار یا عسل گرم 60گرم
شیر 60گرم
وانیل مقدار لازم
تخم مرغ 1عدد
آرد 600گرم
مارمالاد یا ژله مغزی یا شکلات (برای تزیین) به مقدار لازم
طرز تهیه:
*درابتدا روغن وپودرقند را باهم مخلوط می کنیم به صورتی که نرم وپوک شود.
*به ترتیب شربت یاعسل، تخم مرغ، شیر ووانیل را اضافه می کنیم و همه اینها را با هم مخلوط می کنیم.(نباید مواد را زیاد هم بزنیم فقط در حد مخلوط شدن ویکدست شدن)
*بعد آرد را اضافه می کنیم وبا قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل به هم می زنیم نه بیشتر.
*خمیر کمی حالت چسپنده دارد که با قرار گرفتن در یخچال درست می شود.
*خمیر را در نایلون در یخچال می گذاریم تا خنک شود وبتوان آن را قالب زد(یک تا دو ساعت)
*بعد خمیر را از یخچال خارج می کنیم وآن را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز کرده وقالب می زنیم.برای قالب زدن می توانیدمقار خیلی کم آرد زیر خمیر بپاشید.
*شیرینی های قالب زده را به مدت 20دقیقه با حرارت 150درجه در فر قرار می دهیم.شیرینی ها باید کمی تغییر رنگ دهند.