آشنایی با روش تهیه گمج کباب - غذای محلی استان گیلان
Adminstartor | سه شنبه, ۴ خرداد ۱۳۹۵، ۰۸:۵۳ ب.ظ
طرز تهیه:
ابتدا در قابلمهای مناسب گوشتهای خرد شده را با مقدار کمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجهفرنگی و آب انار به گوشت اضافه کنید و در آخر به مخلوط آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده میشود.
نکات:
1) این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.
2) به این غذا به در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه میکنند.
3) برخی افراد پیاز را رنده کرده و بعد به غذا اضافه میکنند.
4) این غذای خوشمزه را با کته سرو کنید.
نوش جان