آشنایی با روش تهیه کشک کدو - غذای محلی کرمان
طرز تهیه کشک کدو:
کدوها را پوست بگیرید و سرخ کنید. اگر مشکل اضافه وزن دارید، میتوانید آنها را بخار پز کنید. در ظرف دیگری، پیاز و سیر را خرد و سرخ کنید و به کدوها اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم در همین مرحله اضافه کنید.
حالا در ظرف را بگذارید تا کدوها آب بیندازند و کم کم آب آنها کشیده شود. در صورت تمایل میتوانید ۲عدد گوجه فرنگی را هم خرد کرده و در غذا بریزید تا همراه با کدوها بپزند. کدوها را با گوشت کوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند.
سپس مغز گردوی خرد شده یا پودر گردو را هم به غذا اضافه کرده و همراه با کشک به مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا آب کشک کدو تبخیر شده و کمی در تابه سرخ شود. حالا مقدار دیگری کشک به آن اضافه کرده و در ظرف بکشید.
روی کشک کدو را با پیازداغ، سیرداغ، نعناع داغ و گردو تزئین کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی از کشک را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و برای تزئین استفاده کنید.