آشنایی با روش تهیه آبگوشت زیره - غذای محلی کرمانیها
Adminstartor | دوشنبه, ۳ خرداد ۱۳۹۵، ۰۱:۱۱ ق.ظ
طرز تهیه آبگوشت زیره:
پیاز را نگینی خرد کنید و با گوشت کمی تفت دهید. لازم نیست روغن بریزید. گوشت با چربی خودش کمی تفت میخورد.
سیر را رنده کنید و با گوشت، پودر زیره، رب گوجه فرنگی، فلفل، زردچوبه و 4 لیوان آب به مدت 3 ساعت با شعله کم بپزد.
وقتی گوشت خوب پخت و آب آن کم شد، نمک را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش، آن را از روی حرارت بردارید. کرمانیها گوشت این غذا را با نان میل میکنند و درون آب آن نان خشک محلی ترید میکنند.
نکاتی برای پخت آبگوشت زیره:
* برای خوش طعم کردن آبگوشت میتوانید از مرزه خشک یا ترخون خشک استفاده کنید. البته بعد از اینکه آبگوشت پخت از این سبزیهای معطر استفاده کنید تا این سبزیها غذایتان را تلخ نکند.
* کرمانیهای قدیمی از رب گوجه استفاده نمیکنند و با ادویه به آبگوشتشان رنگ میدهند.