خیابون ، محل زندگی شما

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، محل زندگی شما

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، محل زندگی شما
ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.
دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
آخرین نظرات
جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۳:۱۳ ق.ظ

سوپ آرتیشو و تره

مواد لازم:

خامه صبحانه         100 گرم
سینه مرغ              200 گرم
 پیاز                       1 عدد
تره                         1 دسته کوچک
نمک                       به میزان دلخواه
شیر                       1 لیوان
آب                         3 لیوان
برنج                       150 گرم
کنسرو آرتیشو       1قوطی
روغن زیتون            مقداری
زعفران                    مقداری
لیموترش تازه          1 عدد


طرز تهیه:

1. ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز که آن را به چند قسمت تقسیم کرده ایم داخل قابلمه با کمی روغن زیتون تفت می دهیم. به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه می کنیم و همراه آب و برنج داخل قابلمه ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا بپزند. در اواخر پخت مثلا نیم ساعت بعد، آرتیشو را اضافه کرده و اجازه می دهیم تمام مواد با هم بجوشند.

2. وقتی تمام مواد با هم مخلوط شدند و پختند آنها را میکس می کنیم و تره ریز شده و شیر را به آن اضافه می کنیم و 15دقیقه با حرارت ملایم می جوشانیم. در نهایت خامه را به سوپ اضافه می کنیم و وقتی که گرم شد سوپ را از روی حرارت برداشته و سرو می کنیم. این سوپ با آب لیموترش تازه سرو می شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۰۹

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی