خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

ترشی های وسوسه انگیز!

Adminstartor | جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۲:۲۸ ق.ظ

طرز تهیه

1.    ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا می‌کنیم. تمر هندی را در سرکه حل کرده و از صافی رد می‌کنیم.

2.     سپس انبه و مخلوط سرکه و تمرهندی را درون مخلوط‌کن می‌ریزیم. خوب که مخلوط شد فلفل، نمک، سیاه‌دانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده درون شیشه می‌ریزیم.

3.    در شیشه را محکم بسته و درون یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست کردن هم می‌شود استفاده کرد ولی بهتر است تا یک هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.


ترشی خرمالو

مواد لازم

•    8 عدد خرمالو

•    8 عدد خرمای زرد

•    8 عدد هل سبز

•    8 عدد فلفل بهار

•    یک عدد جوز هندی    

•    سرکه سفید

•    نمک

•    چهار تکه زنجبیل تازه کوچک     

•    سه قاشق غذاخوری خلال شیرین شده پرتقال     

,این ترشی های وسوسه انگیز! (1) ترشی,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

طرز تهیه

1.    سرکه را در ظرفی ریخته و می‌‌گذاریم به مدت 10 دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر می‌‌کنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی می‌شود.

2.    خرمالوها را شسته و می‌‌گذاریم تا خشک شود. به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می‌‌کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر می‌‌کنیم.

3.    خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه‌ای تمیز می‌‌گذاریم و میان آنها جوزهندی و خرما قرار می‌‌دهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها می‌‌ریزیم.

4.    در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد می‌‌ریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد. در شیشه را می‌‌بندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری می‌‌کنیم. این ترشی پس از 15 روز آماده است.


ترشی انار

مواد لازم

•    200 گرم گل کلم ریز خرد شده     

•    سه عدد بزرگ انار دانه شده     

•    دو عدد فلفل کبابی تند     

•    چهار عدد فلفل شیرین     

•    دو پیمانه ساقه کرفس ریز خرد شده     

•    10 عدد گوجه مینیاتوری     

•    یک بوته سیر خرد شده     

•    یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه نکوبیده     

•    نمک و سرکه سفید

•    دو پیمانه آب انار     

,این ترشی های وسوسه انگیز! (1) ترشی,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

طرز تهیه

1.    تمام مواد را مخلوط کرده در شیشه ریخته و روی آن سرکه می‌ریزیم تا روی مواد را بپوشاند.

2.    پس از یک ماه ترشی آماده مصرف است.


ترشی بادمجان شکم پر

مواد لازم

•    یک و نیم کیلوگرم سبزی ترشی

•    یک قاشق سوپخوری ادویه     

•    یک قاشق سوپخوری نمک     

•    3 کیلوگرم بادمجان قلمی کوچک     

•    سرکه

,این ترشی های وسوسه انگیز! (1) ترشی,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

طرز تهیه

1.    سبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امکان کمی سبزیهای معطر محلی است.

2.    سبزی ها را پس از پاک کردن و شستن روی یک پارچه تمیز پهن کرده و می گذاریم یک شبانه روز بماند تا آب آنها کاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد می کنیم.

3.    برای تهیه این ترشی از بادمجان های کوچک استفاده می کنیم. اگر بادمجان ها خیلی ریز و کوچک باشد، کلاهک سبز آن را بر نمی داریم و به همین ترتیب آنها را در حالیکه یک برش3 سانتیمتری در وسط بادمجان ها ایجاد کرده ایم، در سرکه می جوشانیم. به طوری که برای هر یک کیلو، یک لیوان سرکه لازم است. ظرف را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا بادمجان ها کمی بپزد، ولی له نشود.

4.    سبزی ترشی خرد شده را در ظرف تقریباً بزرگی می ریزیم و سیر، نمک و ادویه را به آن اضافه می کنیم . بعد ازمخلوط کردن آنها، شکم بادمجان ها را از این مخلوط پر می کنیم و در ظروف مخصوص ترشی می ریزیم.

5.    سپس روی مواد سرکه می ریزیم تا سرکه روی بادمجان ها را بگیرد. در آنها را محکم می بندیم و در جای خنک نگه می داریم.


ترشی فلفل

مواد لازم

•    ۵۰۰ گرم فلفل سبز تند     

•    ۱ لیتر سرکه     

•    نمک

•    ۱ بوته سیر     

•    چند شاخه ترخون و نعناع     

,این ترشی های وسوسه انگیز! (1) ترشی,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

طرز تهیه

1.    ابتدا فلفل سبزها را تمیز بشوئید و فلفل های زده دار یا نصف شده را از فلفل های سالم جدا کنید . بهتر است برای زیبا تر شدن ظاهر ترشی، چوب اضافه سر فلفل ها را با چاقو تا حدی ببرید که به کلاهک فلفل آسیب نرسد. بعد روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود .

2.    فلفل ها را در یک ظرف شیشه ای بریزید و لابه لای آن چند حبه ( برای هر 500 گرم فلفل 4-5 حبه ) سیر بیندازید و روی آن را کاملا با سرکه سفید پرکنید . میتوانید از انواع فلفل برای ترشی استفاده کنید .

3.    ظرف ترشی فلفل را در جای خشک و خنک و دور از تابش مستقیم خورشید نگهداری کنید و سعی کنید به مدت 20 روز درب ظرف را باز نکنید .

4.    در مورد مدت ماندگاری ترشی فلفل: از بیست روز به بعد ترشی آماده مصرف است و تا 7-8 ماه هرچه بماند خوشمزه تر می شود . ولی بعد از 7-8 ماه کم کم ترشی ها شروع میکنند به تجزیه شدن داخل سرکه. و کم کم بافت خود را از دست میدهد . پس بهتر است ترشی را مقداری تهیه کنید که حداکثر تا 8 ماه مصرف کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی