خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

گوجه فرنگی شکم پُر با سالاد مرغ و لیمو

Adminstartor | جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۲:۱۳ ق.ظ

طرز تهیه:

* برای سالاد، در یک کاسه ی کوچک، مرغ و کرفس و سالاد را با هم مخلوط کرده و سُس مایونز، پوست لیمو، آب لیمو و فلفل را به آن اضافه کرده و تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

,گوجه فرنگی شکم  پُر با سالاد مرغ و لیمو,انواع سالاد

گوجه فرنگی شکم پُر با سالاد مرغ و لیمو

* گوجه فرنگی ها را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و گوشت درون آن ها را تا نیم سانتی متر مانده به پوست، بیرون آورید.

 

* گوجه فرنگی های دو نیم شده را روی دستمال خشک کن آشپزخانه حدود نیم ساعت برگردانده، تا کاملا درون آن ها خشک شود.

 

* سپس شاهی یا اسفناج و بادام بوداده را به مخلوط مرغ اضافه کنید.

 

* با قاشق درون هر نیمه ی گوجه فرنگی، مقداری از مخلوط را بریزید.

 

* سالاد آماده است شما می توانید سریع آن را میل کنید یا در غیر این صورت، روی آن ها را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را درون یخچال خنک کنید.

همشهری آنلاین - شهره فرجی

بخش تغذیه و سلامت


اگر می خواهید با فوت و فن آشپزی آشنا شوید، اینجا را کلیک کنید.

 

* طرز تهیه ی چند غذای دیگر با گوجه فرنگی:

آش گوجه فرنگی با بلغور جو

دلمه ی گوجه فرنگی با ژامبون

نان گوجه فرنگی

سوپ گوجه فرنگی با ورمیشل

,گوجه فرنگی شکم  پُر با سالاد مرغ و لیمو,انواع سالاد

فواید مصرف یک سبزی پرخاصیت

مصرف مداوم گوجه فرنگی، خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد. نتایج تحقیقات پژوهشگران...
,گوجه فرنگی شکم  پُر با سالاد مرغ و لیمو,انواع سالاد

گوجه فرنگی؛ قلب سبزی ها

گوجه فرنگی از هزاران سال پیش وجود داشته است؛ البته در اندازه های کوچک. شاید باور نکنید اما گوجه فرنگی ...
,گوجه فرنگی شکم  پُر با سالاد مرغ و لیمو,انواع سالاد

خواص درمانی و غذایی گوجه فرنگى

گوجه فرنگى ابتدا به عنوان گیاه زینتى در باغچه ها مورد استفاده قرار گرفت و به نام سیب طلایى یا سیب عشق معروف شد. مصرف گوجه فرنگى به عنوان نوعى سبزى از قرن نوزدهم میلادى به بعد شروع شد و بعد از جنگ جهانى اول به تدریج بر ...

انواع سالاد - tebyan.net

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی