خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

کلم پلو شیرازی

Adminstartor | يكشنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۳۸ ق.ظ
مواد لازم:

برنج                  1 کیلو    
کلم خرد شده     1کیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده      نیم کیلو
پیاز                   2عدد
روغن                به اندازه کافی
نمک                 به اندازه کافی
فلفل                به اندازه کافی
آبلیمو               به اندازه کافی
    
مواد لازم جهت کوفته ریزه: 

گوشت چرخ کرده       300گرم
 آرد نخود چی           4 قاشق غذا خوری
 پیاز                       1عدد
 روغن                    به میزان کافی
 نمک                     به میزان کافی
فلفل                     به میزان کافی
زردچوبه                  به میزان کافی

طرز تهیه:

برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس‌میکنیم، کلم‌ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ‌میکنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه‌میکنیم.
سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خرد‌میکنیم.برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه‌میجوشانیم، آبکش‌میکنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط‌میکنیم و در قابلمه‌میریزیم و دم‌میکنیم.

طرز تهیه کوفته ریزه:

پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده‌میکنیم. آرد نخودچی، نمک،فلفل و زرد چوبه را اضافه‌می کنیم و خوب ورز‌میدهیم.و آنها را به صورت کوفته ریزه در‌میآوریم و سرخ‌میکنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ‌میکنیم.

کوفته‌ها را وسط پلو‌میگذاریم تا همراه پلو دم بکشد.وقتی پلو دم کشید آن را در دیس‌میکشیم و با پیاز سرخ شده تزیین‌میکنیم.

نکته1:برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را که خرد‌میکنیم مقداری نمک به آن‌میزنیم، بعد سرخ‌میکنیم.

نکته2:می توانیم از کلم سر(قمری) یا کلم برگ استفاده کنیم.

منبع:بیتوته
نظر خواننده: با سلام من خودم شیرازی هستم اگر چند نکته اضافه بشه خیلی کاملتر میشه.
یکی اینکه کلم باید حتما قمری باشه مگر اینکه فصلش نباشه و کلمها که خلالی خرد شده به همراه سبزیجات قبل از لای پلو گذاشته شدن یک تفت بخوره و کمی با آبلیو مزه دار بشه عالی میشه
ممنون از آموزش خوبتون
  • Adminstartor

کلم پلو شیرازی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی