خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

طرز تهیه لازانیای لقمه ای

Adminstartor | يكشنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۰۶ ق.ظ

مواد اولیه لازانیا لقمه ای :

نوار لازانیا    ۴۰۰ گرم

سوسیس ریز و خرد شده   ۲۰۰ گرم

ژامبون خرد شده    ۱۰۰گرم

قارچ خلال شده    ۵ یا ۶ عدد متوسط

فلفل دلمه ای    ۱عدد کوچک

مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده   ۱۰۰ گرم

پیاز    ۱ عدد

گوجه فرنگی    ۲ عدد میکس شده

فلفل سیاه    به مقدار لازم 

سس گوجه فرنگی   به مقدار لازم

پنیر پیتزا رنده شده و ورقه ا ی    به مقدار لازم

سس سفید مخصوص     یک استکان 

طرز تهیه:

برای شروع داخل یک ظرف نسبتا بزرگ آب بریزید، حدود دو سوم ظرف بعد کمی نمک و روغن مایع داخلش بریزید تا بجوشد و بعد ورق های لازانیا را اضافه کنید و بعد از حدود ۸ یا ۱۰ دقیقه آبکشی کنید و لا به لای آن  آب سرد بریزید.

در ماهیتابه روغن بریزید و مواد را به ترتیب به آن اضافه کنید، پیاز ریز خرد شده، ۳-۵ دقیقه بعد سوسیس ریز خرد شده بعد از ۵ دقیقه مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده، بعد از اضافه کردن مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده به دلیل خاصیت جذب سریع روغن توسط سویا، نیاز دارید تا کمی روغن به تابه اضافه کنید . بعد از تغییر رنگ کامل مواد قارچ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی رنگش عوض شود ( زیاد هم سرخ نشود بهتر است ) و در آخر ژامبون را همراه فلفل دلمه ای ریز خرد شده به مواد اضافه کنید . ۲-۳ دقیقه بعد گوجه فرنگی های میکس شده را به مواد بیفزاید و خوب هم بزنید. در این مرحله میتوانید کمی فلفل سیاه و اورگانو نیز به مایع لازانیا اضافه کنید . وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند .

خب دوستای گل اگر میخواهید لازانیای لقمه ای بپزید به روش زیر عمل کنید. دو عدد نوار لازانیا را به صورت یک علامت + روی هم قرار دهید . وسط این + را کمی سس قرمز بریزید و با مایع لازانیا پر کنید و روی آن آویشن و پنیر و … بپاشید و یکی یکی نوار ها را ببندید و در نهایت روی آن سس سفید مخصوص را بریزید و باقی مراحل که مثل همان روش قبلی است . البته اگر به مزه پنیر علاقه دارید یک ورق درسته پنیر روی آن بگذارید نتیجه بهتری خواهید گرفت . میتوانید از یک چوب خلال برای ثابت نگه داشتن نوار ها استفاده کنید ( در صورت نیاز)

در آخر هم با سس سفید مخصوص کل سطح لازانیا را کامل بپوشانید و یک لایه پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و در آخر هم سطح ظرف را با پنیر پیتزای ورقه ای بپوشانید. لازانیای ما آماده قرار گرفتن داخل فری است که از نیم ساعت قبل روشن کردیم.

مواد لازم جهت درست کردن سس سفید مخصوص:

آرد سفید 2 قاشق غذاخوری  

  کره 50 گرم  

  شیر 2 لیوان  

  نمک مقدار لازم

طرز تهیه :

آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ، در قابلمه ای دیگر کره را آب کنید سپس آرد و نمک را اضافه کنید و مدام هم بزنید.

پس از مخلوط شدن آرد و کره و تغییر رنگ آرد باید کم کم شیر را اضافه کنید ، سریع و یکنواخت مخلوط کنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود. 

منابع:آسمونی،ایران کوک
<
  • Adminstartor

لازانیای لقمه ای

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی