خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، شور و تلاش زندگی

ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

سوپ جو با سیر کباب شده

Adminstartor | جمعه, ۹ مرداد ۱۳۹۴، ۰۳:۰۵ ق.ظ

طرز تهیه سوپ جو :

*. پوست سیر را جدا کنید و مقدار کمی از قسمت بالای بوته سیر را بپزید.

*. به طوری که سیر دیده شود اما از هم جدا نشود.

*.  بوته سیر را در ظرفی قرار دهید. کمی روغن روی آن بپاشید.

*. به مدت ۳۵ دقیقه در دمای۲۰۰ درجه سانتی گراد در فر بگذارید تا نرم شود.

*. پس از خنک شدن با قاشق آن را نرم کنید.

*. در قابلمه بزرگی، سیر له شده.

*. آب سبزیجات، تره فرنگی، ریحان، فلفل و نمک را مخلوط کنید و به جوش بیاورید.

*. حرارت را کم کنید و بگذارید.

*. به مدت ۱۰دقیقه بپزد تا تره فرنگی و کرفس نرم شود.

*. در این مرحله، گوجه فرنگی، جو و کدو را اضافه کنید.

*. دوباره بگذارید روی حرارت کم بجوشد و جا بیفتد.

 

خواص سیر :

*. این خاصیت در خود فصل و جنبش خون نیز هست و با خوردن سیر و پیاز زیادتر از حد صلاح غریزه جنسی به جنبش می آید دیگر آنکه سیر و پیاز بلغم را کم می کند و خود فصل نیز مقتضی کم شدن بلغم است. بنابراین خوردن آن اخلاط اربعه را بیش از حد کاهش داده و بدن را آماده بیماری ها می گرداند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی