خیابون ، محل زندگی شما

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، محل زندگی شما

پایگاه اطلاعات علمی ، فرهنگی ، تجاری

خیابون ، محل زندگی شما
ضمن خوش آمدگویی به دوستان و میهمانان گرامی به اطلاع می رساند در این سایت اطلاعات بروز علمی ، تجاری ، فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف عرضه گردیده و گفتمان های مربوطه در این مکان پیگیری و به بحث گذاشته می شود.
دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
پیام های کوتاه
نویسندگان
آخرین نظرات
يكشنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۴، ۰۴:۴۳ ق.ظ

آشنایی با طرز تهیه شیرینی آلمانی


مواد لازم:

پودرقند                             100گرم
روغن جامد                        300گرم
شربت بار یا عسل گرم        60گرم
شیر                                  60گرم
وانیل                                مقدار لازم
تخم مرغ                           1عدد
آرد                                   600گرم
مارمالاد یا ژله مغزی یا شکلات (برای تزیین)    به مقدار لازم

طرز تهیه:

*درابتدا روغن وپودرقند را باهم مخلوط می کنیم به صورتی که نرم وپوک شود.
*به ترتیب شربت یاعسل، تخم مرغ، شیر ووانیل را اضافه می کنیم و همه اینها را با هم مخلوط می کنیم.(نباید مواد را زیاد هم بزنیم فقط در حد مخلوط شدن ویکدست شدن)
*بعد آرد را اضافه می کنیم وبا قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل به هم می زنیم نه بیشتر.
*خمیر کمی حالت چسپنده دارد که با قرار گرفتن در یخچال درست می شود.
*خمیر را در نایلون در یخچال می گذاریم تا خنک شود وبتوان آن را قالب زد(یک تا دو ساعت)
*بعد خمیر را از یخچال خارج می کنیم وآن را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز کرده وقالب می زنیم.برای قالب زدن می توانیدمقار خیلی کم آرد زیر خمیر بپاشید.
*شیرینی های قالب زده را به مدت 20دقیقه با حرارت 150درجه در فر قرار می دهیم.شیرینی ها باید کمی تغییر رنگ دهند.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۵/۰۴

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی